Actualitat

COOk’N THE BOX, la idea de negoci presentada pels alumnes de Gestió Administrativa en la 13a edició del Dia de l’Emprenedor

El 28 de novembre tres alumnes de 2n de grau mitjà de Gestió Administrativa, Luis Martínez, Albert García i Jairo Escobar, van representar la seva escola a la 13a edició del Dia de l'emprenedor Vall Baixa.

Gestió Administrativa

El passat 28 de novembre a l'Institut Bernat El Ferrer de Molins de Rei, Aquests tres alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts van representar la seva escola a la 13a edició del Dia de l'Emprenedor Vall Baixa amb un projecte per crear la seva pròpia cuina ràpida a domicili anomenat COOk'N THE BOX.

Els van acompanyar com a públic assistent tot el grup de primer del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa

Tant en Luis Martínez, com Albert García i Jairo Escobar s'han mostrat satisfets per l'experiència i tenen clar que cal aprofitar tota ocasió de presentar en públic les seves idees de negoci, ja que d'aquesta manera exerciten la seva competència comunicativa. En el món empresarial, aquesta competència professional és clau per la consecució de projectes, per al tancament de contractes, en definitiva, per a ser un bon emprenedor. 

Desitgem que aquests tres alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts segueixin avançant en la seva formació professional i obrint-se nous camins en el món de l'emprenedoria!