Actualitat

Els alumnes de 1r d’Administració i Finances a l’iFest 2017

El passat 30 de Novembre els alumnes de 1r d’Administració i Finances van assistir tot el dia a l’iFest, una jornada sobre innovació que aquest any es va celebrar al Palau Sant Jordi i on hi van assistir 6.000 alumnes de tot Catalunya.

Durant el matí del passat 30 de novembre, a l'escenari principal de l'iFest, emprenedors com ara la Carlota Pi (holaluz), Àlex Puig (Digital Currency Summit), Àlex Sicart (Descentralized Cloud) i molts d’altres van anar explicant la seva experiència i van animar els alumnes a tirar endavant amb la seva pròpia idea de negoci.

Per la tarda en Xavier Verdaguer, un dels emprenedors catalans més reconeguts i amb presència a Sillicon Valley va llançar reptes als alumnes per tal de solucionar problemes amb els quals es troben reconegudes empreses com ara Fluidra i Laboratoris Uriach.

En conjunt, una jornada que de ben segur ha servit per animar els nostres alumnes a no tenir por d'emprendre i a ser creatius!