Actualitat

Els alumnes de 1r de Batxillerat troben or a l’EXPOMINER 2017

Divendres passat 22 alumnes de batxillerat acompanyas per Marc Bosch i Toni Orantes van visitar l'Expominer (Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria), al recinte firal Montjuiïc. 

El passat divendres 10 de novembre, 22 alumnes de batxillerat, majoritàriament de la modalitat científica. Van poder observar fòssils diversos, meteorits, gemmes precioses i tota mena de minerals i roques en la 39a edició de l'EXPOMINER, la major cita del sud d'Europa per adquirir, intercanviar i vendre aquest tipus de tresors.

A més, com ja ve essent tradició, els alumnes van participar en un taller d’extracció d’or en mostres de sorra del riu Segre. Tots ells van mostrar molt d'interès en l’observació del material exposat en els diferents estands, en què van descobrir, en molts dels casos, un món desconegut fins al moment però alhora força relacionat amb alguns dels continguts que estudiaran al llarg del batxillerat de la seva modalitat.