Actualitat

Ja tenim alumnes certificats per Cambridge!

Divendres passat es va fer el lliurament dels certificats als 21 alumnes que el juny es van presentar a les proves oficials de Cambridge. Enhorabona a tots!

En els darrers cinc anys, a Salesians Sant Vicenç dels Horts hem preparat ja una setantena llarga d'alumnes per a les proves oficials d'anglès KET (Key English Test) and PET (Preliminary English Test) amb molts bons resultats.

Enguany, com a novetat, 5 alumnes s'han presentat per obtenir el certificat B2, és a dir l'equivalent al First Certificate, i quatre d'ells l'han aconseguit!

Per altra banda, 6 alumnes han obtingut el PET (B1); dos d'ells amb menció "with merit", i un, el Víctor Cervilla, amb menció "with distinction". Així el Víctor, tot i haver-se presentat per a l'obtenció del nivell B1, ha aconseguit el B2! 

Al seu torn, els 10 alumnes que s'han presentat per a l'obtenció del KET (A2) l'han certificat amb la menció especial "with merit" per a Marcos Arroyo i Marc Rojas.

Com que aquests exàmens es preparen al llarg del curs i es realitzen al més de juny, és per això que els resultats ens arriben després de l'estiu i els donem durat el 1r trimestre. En qualsevol cas, Enhorabona a tots! Us animem a seguir millorant i certificant el vostre nivell d'anglès i a certificar-lo!


RECORDA que l'escola t'ofereix  una extraescolar d'anglès, en col·laboració amb l'acadàmia COMUNICATE. INFORMA-TE'N

communicate-svea

clica per sol·licitar informació

university-of-cambridge