Actualitat

[VÍDEO] Comencem una nova edició del projecte School Dakar!

Comença la segona edició del projecte SCHOOL DAKAR, que el curs passat va rebre una subvenció de la Fundació BCN FP i que suposa una important contribució a l'aventura UNIRAID. No saps què és? Entra!

El curs passat va començar el projecte d'innovació SCHOOL DAKAR amb l'objectiu d'introduir als tallers de Carrosseria i Mecanització un repte real: el de preparar cotxes participants a la UNIRAID, el primer ral·li solidari exclusiu per a estudiants.

Un objectiu que no només implica als alumnes d'aquests cicles formatius. Ja el curs passat, un alumne de Salesians Sant Vicenç dels Horts va participar com a pilot a la UNIRAID i tota l'FP va volcar-se en recollir material escolar per a ser lliurat a les escoles dels llogarets que hi ha al llarg de la ruta del ral·li.

 

 

 

 

Es tracta d'un repte que combina l'emprenedoria, el servei i la solidaritat

Enguany, amb més coneixement i més recursos, el projecte SCHOOL DAKAR comença amb una nova edició. El passat dijous 19 d'octubre els alumnes dels cicles esmentats van rebre la visita d'Albert Margarit, organitzador de la UNIRAID. L'Albert els va comentar què és aquest ral·li, quins són els objectius i de quina manera poden col·laborar-hi.

De moment ja hi ha 4 o 5 parelles d’alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts interessades en participar en la propera edició.

Uniraid