Actualitat

VAGA GENERAL – 3 d’octubre

Dimarts 3 d'octubre hi ha convocada una vaga a la qual s'adhereix la pràctica totalitat del personal de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Així i tot, es garantiran els serveis mínims. Clica per a +INFORMACIÓ 

Demà dimarts 3 d'octubre coincideixen dues mobilitzacions: la vaga general a Catalunya convocada pel sindicat CGT i la COS, i l'aturada de 24h convocada per la Taula per a la Democràcia, que suma diversos sindicats majoritaris i entitats ciutadanes.

Els incidents que s'han produït les darrers setmanes, i especialment ahir diumenge durant la celebració del referèndum d'autodeterminació, han motivat la resposta sindical i ciutadana en repulsa als fets ocorreguts.  

A aquesta resposta se suma la pràctica totalitat dels treballadors de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Per això durant el dia 3 d'octubre no hi haurà classe, tot i que, com marca la llei, es garantiran els serveis mínims.

Tal i com es fa constar al comunicat enviat a les famílies:

  • l’escola restarà oberta en l’horari habitual, però no farem les classes previstes. Els alumnes que vinguin a l’escola se’ls habilitarà un espai.
  • preguem que els alumnes menors que s’adhereixin a la vaga portin un justificant dels pares o tutors el dia següent i ho lliuren al seu tutor/a.
  • no funcionaran els serveis d’atenció al públic de secretaria, comptabilitat i escola-empresa.
  • els alumnes que estan realitzant pràctiques en empreses (FCT o Dual) cal que es posin en contacte amb l’empresa respectiva per valorar la conveniència d’anar-hi. L’important és que s’asseguri un correcte acompanyament de l’alumne, sobretot pel que fa a la seva seguretat.
  • el servei de menjador es garantirà als alumnes que ho demanin a primera hora del matí

Sobre la resta de dies convocats (del 4 al 13 d'octubre) de moment no es preveu el seguiment de la vaga, però al llarg de demà es prendran decisions i us n'anirem informant a través dels diversos canals de comunicació de l'escola (mail, web i xarxes socials).