Actualitat

FP – 2n d’Administració i Finances visiten el viver d’empreses i coworking de Cornellà

Dimarts passat, els alumnes de 2n d’Administració i Finances que estan cursant el mòdul de Projecte Empresarial van fer la primera sortida tècnica del curs al Centre d’Empreses del Baix Llobregat.

Centre d'Empreses del Baix Llobregat

El Centre d’Empreses Baix Llobregat és l’àrea de promoció econòmica de l’empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica de Cornellà de Llobregat, que té com a finalitat crear i mantenir ocupació a través del foment de l’esperit emprenedor i innovador i del suport a la creació i consolidació d’empreses al Baix Llobregat. Per això, els alumnes de 2n d'Administració i Finances, que ja han entrat en contacte amb el sector empresarial i que estan cursant el mòdul Projete Empresarial han visitat la seva seu.

Un dels responsables de l'entitat Els ha fet una sessió amb recomanacions alhora d’elaborar el Business Plan (Pla d’Empresa), una sessió de coaching per fer front a les pors i superar les possibles frustracions alhora d’emprendre un negoci. Finalment els van ensenyar el Centre i els alumnes van poder intercanviar impressions amb emprenedors.

Una experiència molt interessant i engrescadora que de segur els ajudarà a crear els seus propis Business Plan.