Actualitat

100% d’aprovats a la selectivitat! Enhorabona!

Un any més el repte s'ha aconseguit, l'esforç ha estat recompensat i la porta del món universitari s'ha obert per al 100% dels alumnes de 2n de batxillerat que s'han presentat a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). ENHORABONA!


Batxillerat és una etapa dura i exigent. És una autopista a la Universitat amb set peatges. Cada alumne vehicula tot el que ell és i tot el que li passa, i amb ajuda tècnica i un equip de tutors i orientadors darrera, intenta arribar a l'últim peatge: les PAU, a fi de superar-lo amb èxit. 

Són només dos cursos però, en aquests dos anys, cada un dels alumnes és posat a prova. Alguns arriben amb molta benzina, pneumàtics nous i havent posat el motor al límit durant l'ESO amb molt bones sensacions, però altres es troben havent de parar a boxes cada dos per tres. I costa molt entendre que un no és les notes que treu, ni el cotxe que porta, cadascú és molt més.

Tot plegat, fa del batxillerat un temps de verificació. "Estic a punt per la Universitat?", "És aquest l'itinerari acadèmic que va amb mi?"… I pel camí alguns han anat decidint encaminar els seus estudis cap a un cicle de Grau Superior, i d'altres han confirmat que el moment de la Universitat ha arribat.

L'èxit del 100% d'aprovats a les PAU dels alumnes de 2n de batxillerat de Salesians Sant Vicenç dels Horts cal atribuir-lo, en primer lloc als alumnes, i després també a l'esforç de l'equip en l'ajuda a l'orientació dels alumnes. Així que,

ENHORABONA A TOTS!!!