Actualitat

Capses niu: compromesos amb l’ecosistema urbà

Alguns alumnes de 3r i 4t d'ESO han rebut la visita d'un monitor del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts que els ha fet un taller de capses niu.

Pla Educatiu Entorn

Per tal de promoure l’adopció d’actituds i comportaments de compromís vers la natura mitjançant la participació activa en una acció concreta d’ajut als ocells, i també per donar a conèixer la importància i els beneficis de la preservació dels ocells per a l’ecosistema urbà, els alumnes de 3r i 4t d'ESO atesos per la unitat USEE de l'escola han participat en un taller de capses niu ofert pel Pla Educatiu d'Entron de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

En Guillem, el monitor de l'activitat, ha explicat als alumnes els diferents tipus d'ocells que habiten a la nostra zona i com són els seus nius, així com el benefici que suposa per a ells la col·locació de capses niu. Tot seguit, en grups, han desembalat els kits de muntatge i n'han construït sis.

Durant les darrers setmanes, els alumnes de l'USEE han estat treballant un projecte sobre el Mediterrani, de manera que aquesta activitat ha estat una interessant i activa manera d'aprendre aspectes sobre la fauna del nostre clima. 

Els alumnes han estat molt motivats amb l'activitat i esperen amb ganes el dia en què aniran pels arbres de l'escola a col·locar-hi les capses niu.

Pla Educatiu Entorn