Actualitat

Els alumnes d’Activitats Comercials finalistes de l’INNOLAB presenten el seu projecte al BizBarcelona

Després de ser guardonats com a finalistes al concurs INNOLAB i de rebre el reconeixement de l'alcaldessa Maite Aymerich pel projecte AUTOCINE BCN DRIVE, avui els alumnes de 2n d'Activitats Comercials que l'han desenvolupat han tingut l'ocasió de presentar-lo al saló BizBarcelona.

Molts mesos han transcorregut ja des que vam anunciar la participació d'alguns alumnes de 2n d'Activitats Comercials al concurs Innolab

De bon principi, la Unió de Botiguers va estar implicada amb el projecte i es van dur a terme diverses reunions que tenien per objectiu d'afavorir el consum dels joves vicentins al municipi. Aviat, però, aquest objectiu es va redefinir i enfocar vers la formulació d'una oferta d'oci adreçada als joves que pogués tenir èxit, no només a Sant Vicenç dels Horts, sinó a tota la comarca, fins i tot a Barcelona.

Aquesta idea es va batejar com AUTOCINE BCN DRIVE: un cinema a l'aire lliure al qual s'accediria amb automòbil, com hem vist en algunes pel·lícules. 

Un cop definida aquesta proposta, els nostres alumnes van haver de defensar-la al centre Citilab de Cornellà i el jurat la va passar a "l'acceleradora", fase en la qual van haver de fer front a diversos reptes que els organitzadors els van proposar. Al final d'aquesta fase es proclamaven els tres guanyadors i els tres finalistes

Doncs bé, entre els 150 participants distribuïts en 35 equips de 8 centres educatius el projecte de negoci AUTOCINE DRIVE BCN va ser guardonat com a finalista, i això li ha obert les portes del BizBarcelona, un espai de networking que convida persones emprenedores, pimes i el món de l'economia social a transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat. En definitiva: un gran aparador a l'emprenedoria.

Enhorabona!!