Actualitat

Salesians acull la 2a Jornada de portes obertes per a empreses #FPempresa de Sant Vicenç dels Horts

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, juntament amb la Unió d’empreses, la Unió de botiguers, la PIMEC, l’institut Gabriela Mistral i Salesians, organitza per 2n any consecutiu la Jornada de Portes Obertes per a Empreses, amb la finalitat d’apropar el món empresarial i el món educatiu.

La Formació Professional (FP) s'està consolidant com una de les vies més exitoses per combatre l'atur i generar ocupació qualificada. Aquests dos objectius són d'interès tan pels estudiants d'FP com pel teixit epresarial i comercial de qualsevol municipi.

Conscients de la necessitat que hi ha a Sant Vicenç dels Horts d'apropar el món educatiu i l'empresarial, es durà a terme dijous 27 d'abril la 2a Jornada de Portes Obertes per a Empreses que enguany podreu seguir per les xarxes socials amb el hashtag #FPempresa.

En aquesta edició de la Jornada, que es durà a terme a l'auditori Salesians Sant Vicenç dels Horts, els dos instituts de Formació Professional del municipi: Gabriela Mistral i Salesians, faran conèixer als representants de les empreses i comerços municipals, quines oportunitats de col·laboració els poden oferir, així com les seves respetives cartes de serveis. 

A l'acte assistiran Maite Aymerich i Boltà, alcadessa de Sant Vicenç dels Horts; la Sra. Núria Vallduriola, directora dels Serveis Territorials del Baix Llobregat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Miquel Camps, membre de la UESVH (Unió d’Empresaris de SVH), membre de l’executiva de PIMEC i responsable de PIMEC metall; altres representants d'entitats i empresaris.

Eva Garcia, periodista i directora de Radio Sant Vicenç, moderarà una taula rodona en què representants dels sectors esmentats i alumnes d'FP intercanviaran les seves opinions sobre les necessitats de l'empresa, l'atur juvenil, l'FPdual, entre d'altres qüestions. 

La Jornada acabarà amb un refrigeri preparat pels alumnes del Pla Transició al Treball (PTT) de l'Ajuntament, en el qual tots els assistents podran conversar, compartir, fer networking… Una bona ocasió per trobar-se i generar el tipus de xarxa col·laborativa que cal a Sant Vicenç dels Horts i que interessa tant als empresaris com als alumnes d'FP.

 

Crònica radiofònica amb la veu dels protagonistes: