Actualitat

Som la clau i tenim projectes en marxa a 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO, en l’optativa "Som La Clau", iniciem un nou quadrimestre farcit de nous projectes! La recollida de material solidari, el de "donar una altra vida als objectes", el de fer un bon ús de les fonts i papereres", el projecte "tintinaires"…

RECOLLIDA DE MATERIAL SOLIDARI:

Recollida material per donar-lo a l’escola. L’objectiu és recollir material per companys que en necessitin o bé per fer projectes d’escola. Al llarg d’uns dies se'n farà una recollida.

1r d'ESO

DONAR UNA ALTRA VIDA A OBJECTES:

Donar una altra vida als objectes és un altre dels projectes que s’estan realitzant en aquesta àrea. Els materials als que volem donar un nou ús són: taps, xapes, taps de suro, plàstics base pizzes… Podeu donar-nos un cop de mà i anar a portant material, a partir del dia 4 d’abril fins al dia 7 d’abril, a l’entrada de la cafetería durant el pati. Us hi esperem!

1r d'ESO

FER UN BON ÚS DE LES FONTS I DE LES PAPERERES:

Aquest equip dissenyarà cartells i els penjarà pel pati, perquè els alumnes de l’institut facin un bon ús de les fonts i les papereres. El seu objectiu és que compartim un pati més net i que els alumnes no facin un mal ús de les fonts. Volen aconseguir que l’escola estigui neta i ben cuidada. Ja us seguirem informant!

1r d'ESO

TINTINAIRES

Aquest són els nostres companys que estan organitzant el concurs "Tintinaire" al qual podran participar tots els alumnes de l’ESO, com ho han fet en edicions anteriors. Es tracta de fer un dibuix sobre algun dels còmics de Tintin. Als guanyadors se'ls lliurarà un premi.

I NOSALTRES SOM ELS  ENCARREGATS DE FER LES NOTÍCIES DELS PROJECTES QUE ESTEM ELABORANT. ANIREM INFORMANT DELS PROPERS PROJECTES!!!

1r d'ESO

Equip de premsa de Som la clau informant des de Salesians Sant Vicenç dels Horts.