Actualitat

Premi al millor stand en el 3r Meeting Point d’Empreses Simulades

L'stand, ideat i elaborat pels alumnes d'Activitats Comercials, va ser la façana de l'empresa simulada Centre de Jardineria Sant Vicenç SAS, la qual, al llarg del matí del 6 d'abril a Salesians Sarrià, va ser escenari de compra i venda de productes amb 15 empreses simulades més.

Gestió administrativa

El dijous 6 d'abril al matí, Salesians de Sarrià va acollir el 3r Meeting Point organitzat per la Fundació BCN FP i la fundació INFORM on es van donar cita més de 15 empreses simulades de la zona metropolitana de Barcelona i una escola de França.    

Els nostres alumnes de 2n del cicle formatiau del grau mitjà de Gestió Administrativa van gaudir de la jornada tot posant en pràctica aspectes estudiats al cicle tal i com farien a la realitat del món laboral.

Després d'un intens matí comercialitzan amb les diverses empreses simulades d'altres centres educatius, la jornada va cloure amb un lliurament de premis, en el qual el Centre de Jardineria Sant Vicenç SAS de Salesians Sant Vicenç dels Horts va rebre el guardó al millor stand del 3r Meeting Point d'Empreses Simulades 2017. Salesians Sarrià va lliurar també premis al millor catàleg i a la millor presentació.

Gestió administrativa

Gestió administrativa