Actualitat

Vens al punt de trobada? INAUGUREM DIMARTS!

No has pensat mai que seria genial poder disposar d'alguns espais de l'escola per quedar per fer deures, per preparar un treball en grup, per llegir o per estudiar? L'AMPA de Salesians Sant Vicenç dels Horts sí, i ha engegat el PUNT DE TROBADA,  un espai coordinat per voluntaris que obrirà cada dimarts de 17h a 19h de la tarda. T'interessa?

AMPA

L'antiga biblioteca de l'escola és un dels espais més amplis, accessibles i ben acondicionats del centre, però malauradament està molt desaprofitat. Des de l'AMPA, s'ha emprès un projecte que preté donar vida a aquest espai obrint-lo en horari extraescolar per als alumnes d'ESO, FP o Batxillerat.

És un espai que disposa de taules pel treball individual i treball en grup, endolls per als ordinadors, llibres de consulta, WI-FI i, molt important, la presència d'una persona voluntària que coordinarà l’espai.

El dimarts 21 de març de 2017 és el dia de la inauguració i hi pot anar qualsevol alumne de l’escola. A partir del següent dimarts, les/els alumnes menors d'edat que facin servir el PUNT DE TROBADA hauran de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (descarrega-la aquí).

L'AMPA té previst que el projecte duri fins a finals de juny. Al final d’aquest període valoraran com ha estat el seu funcionament i la seva continuïtat pel curs vinent. 

Si teniu suggeriments o dubtes, siguis alumne o pare o mare, contacteu amb l'AMPA:

Treu suc a l'escola! Vine a compartir al PUNT DE TROBADA!