Actualitat

Els alumnes d’Activitats Comercials visiten el magatzem de DECATHLON i l’empresa SPARBER GROUP

Dimarts passat, els alumnes de 1r del cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats Comercials, van visitar l'empresa SPARBER GROUP i els de 2n, el magatzem logístic DECATHLON a la zoma ZAL del Prat del Llobregat. Impressionant! #JProfTec

Jornades Professionals i Tecnològiques

Seguim amb les Jornades Professionals i Tecnològiques a FP. Aquest cop és el torn dels alumnes de d'Activitats Comercials que van visitar, dimarts, les instal·lacions de l'empresa de transport internacional Sparber Group i el magatzem de Decathlon, totes dues a la zona ZAL al Prat del Llobregat.

SPARBER GROUP

Lluís Palau, gerent de Sparber Group ens va rebre personalment i juntament amb membres del seu equip ens van fer una visita tècnica pels diferents departaments. 

"El que aquí fem és, per una banda el transport nacional porta a porta; i, per l'altra, el transport internacional intermodal utilitzant diferents mitjans de transport: aeri, marítim i terrestre" explicava Lluís Palau davant la mirada atenta dels alumnes.

També ens van ensenyar com des del departament de projectes realitzen diferents transports especials com maquinària de gran tonatge i grandària, aerogeneradors… Molt espectacular. Amb tot, allò que com a estudiants del cicle d'Activitats Comercials ens interessava era l'àrea comercial. Ens van comentar com fan prospecció de mercat i les visites als clients per aconseguir projectes. Tot un aprenentatge, a més basat en casos reals.

Vam finalitzar amb una visita al magatzem, on vam poder veure la maquinària i estructures que treballen, totalment adaptables i flexibles ja que són una empresa de transport i logística que no te estocatge.

DECATHLON

Per la seva banda, els alumnes de 2n, d'aquest mateix cicle formatiu, van veure en marxa un magatzem logístic que es va inaugurar fa 9 anys i que avui ja ha quedat petit per l'activitat que genera! 

Ha estat un regal que ens hagin atès i explicat les estratègies de mercat que fan servir per poder ser una empresa multinacional, així com veure in situ com gestionen totes les seves referències per poder distribuir-les a les diferents botigues, no només del nostre país, sino també d'Europa.

N'estem molt agraïts i hem après moltíssim! Gràcies!

Jornades Professionals i Tecnològiques