Actualitat

7 alumnes d’entre 4tESO i 1r i 2n de Batxillerat participen al XVII Concurs de Traducció de la UPF

4 alumnes de 4t d'ESO i 3 de 1r i 2n de Batxillerat s'han enfrontat durant una hora i mitja a la traducció d'un text del francès cap al català en el XVII Concurs de Traducció que organitza anualment la Universitat Pompeu Fabra.

Plurilingüe

Elles són la Natàlia Nicolau, la Paula Cruz, l'Aida Varela i l'Aina Ferrés de 4t d'ESO i la Berta Galofré i la Jéssica Cañete de 2n de Batxillerat. No apareix a la foto però l'Andrea Camp de 1r de batxillerat també hi era!

Ja és la 3a edició consecutiva en què alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts participen en aquest concurs que cada any es du a terme a les aules de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. 

Aquesta facultat convoca el concurs amb el propòsit d'il·lustrar la vitalitat de l'ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme a casa nostra. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat.

Però per a la nostra escola, l'objectiu, a part del de guanyar el premi de 350€, és el d'anar introduint els alumnes de Batxillerat en els àmbits en què es mouran en la seva etapa universitària. Alhora que els motivem per superar-se i treure el millor de si mateixos. Que és el cuquet que desperten els concursos com aquest. 

A més, enguany, els participants han tingut el suport extra de Dario Sanjuán, el profesor que ha estat substituint a Montse Boltà en les classes de Francès durant la seva baixa mèdica. Molts records de part seva!!! 

Que vous pouvez avoir la chance!