Actualitat

Administració i Finances visita el CaixaLab Experience per agafar idees a fi de crear un Business Plan

En el marc de les Jornades Professionals i Tecnològiques, els alumnes de 2n del Grau Superior d'Administració i Finances visiten el CaixaLab Experience del Caixaforum a fi d'obtenir eines i recursos per crear un Pla de Negoci.

Jornades Professionals i Tecnològiques

A partir del 20 de març, els alumnes de 2n d'Administració i Finances posaran tota la seva creativitat al servei d'un Pla de Negoci (Business Plan). Un projecte complet i engrescador per al qual cal que tots els alumnes posin en pràctica les eines i metodologies adquirides al llarg del curs. 

Les Jornades Professionals i Tecnològiques, que s'estan celebrant aquest mes de març i part de l'abril, són el marc d'una gran quantitat de sortides, activitats, masterclass, visites i tallers extraordinaris que són una font de motivació i coneixement per a tots els alumnes d'FP.

Per aquest motiu, aprofitant aquest marc, els alumnes d'Administració i Finances van anar el passat 9 de març al CaixaLab Experience, un espai interactiu guiat que posa a l'abast dels visitants tot de solucions, mètodes i plans d'emprenedoria per tal de promoure aquest valor en la nostra societat. Un espai idoni per adquirir eines, idees i recursos que ajudarà sens dubte a aquests alumnes a generar el Business Plan que es proposen.

Podeu seguir les publicacions relacionades amb les Jornades professionals i Tecnològiques en les xarxes socials amb l'etiqueta #JProfTec

Jornades Professionals i Tecnològiques