Actualitat

UNIRAID EN MARXA!

Des d'aquesta publicació i através de les xarxes socials t'anirem infomant de les darreres novetats de l'equip format pel nostre alumne de Carrosseria Rubén López i el seu company d'aventura Sergi Pérez com a pilots participants al rally UNIRAID. 

Uniraid bona sort!

El passat dimecres 22 de febrer, al pati principal de Salesians Sant Vicenç dels Horts, els alumnes d'FP acomiadaven als dos pilots de la Uniraid Sergi Pérez i Rubén López que, a partir del diumenge 26, iniciaran l'aventura Uniraid pel desert del Marroc, l'antiga ruta del Paris-Dakar.

En l'acte, presentat pel coordinador de Pastoral Jaume Bernadet, els companys dels dos pilots els van dedicar un calurós aplaudiment i els van desitjar molta sort en aquesta aventura en la qual, gràcies a la campanya de Nadal, tots hi han participat.

En especial, cal destacar la feina feta pels alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria, que aquests darrers mesos han ajustat, modificat i preparat 7 vehicles d'altres pilots participants a la Uniraid

Aquesta preparació de vehicles, participants s'ha pogut dur a terme gràcies a la volutat d'Albert Margarit, organitzador del rally, i també de la subvenció que la Fundació BCN FP ha atorgat a l'escola acceptant el seu projecte en l'edició d'enguany del seu Pla de Mesures Innovació a l'FP

Per aquest motiu, el passat dimecres 22 de febrer, Jéssica Canalda, responsable del departament FP i Empresa de la Fundació BCN FP, va assistir a l'esmentat acte de comiat dels pilots i vam poder-la acompanyar en una visita als tallers on s'ha dut a terme el projecte d'innovació de la Uniraid. 

facebook mini Instagram_Icon_small twitter mini  


Ja als tenim al Marroc!!!

27-2-2017

ETAPA 1: Asilah – Midelt

El Rubén i el Sergi ens envien records des de la primera etapa de la UNIRAID! "De moment sense problemes" ens diuen des del compte d'instagram del seu equip, que ahir va recòrrer els primers 500km des d'Asilah fins a Midelt. Avui estan completant la segona etapa que els ha de dur fins a Merdani. 

Uniraid

 


28-2-17

ETAPA 2 i 3. Midelt – Merdani 

No ens arriben fotos ni estan publicant res els nostres pilots de la uniraid, al desent és complicat trobar cobertura… Però estem seguint els comentaris i els vídeos que la organització publica en la seva página web. Esperem tenir-ne notícies ben aviat!


1-3-17

ETAPA 3: Merdani – Erg Chebbi

Avui sí que els nostres pilots s'han pogut posar en contacte amb nosaltres!!! Aquí teniu la foto que han enviat on se'ls veu a la zona d'Erg Chebbi repartint el material escolar que vam recollir en la campanya de Nadal per als nens i nenes dels poblats de la zona. Un moment emocionant en què el Rubén i el Sergi s'han sentit especialment realitzats. 

Uniraid

L'organització comenta que aquesta ha estat de moment l'etapa més dura. Han trigat més de 10h per completar només 120Km. En el vídeo podeu veure les dificultats amb què s'han trobat. Ànims!