Actualitat

El municipi de Cercs ja té a punt un cotxe patrulla de Protecció Civil que han reparat els alumnes de Carrosseria

Avui a les 10h s'ha fet entrega a Josep Maria Serrano i Jordà, president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cercs (Berguedà), i a Xavier Serra i Solé, regidor de l'Ajuntament d'aquest mateix municipi, del Nissan Patrol de l'Associació que els alumnes del cicle de Carrosseria han deixat com nou.

Alumnes que han reparat PATROL

Dins del marc del programa InnovaFP, i gràcies al Departament Escola-Empresa de Salesians Sant Vicenç dels Horts, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cercs (Berguedà) va establir un acord de col·laboració amb l'escola a fi de reparar la carrosseria i deixar a punt un Nissan Patrol

Aquest cotxe forma part del parc de vehicles del cos de Protecció Civil i per tant, els alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria han hagut, no només d'adreçar desperfectes de la carrosseria, preparar-la amb màscares, i fer una capa d'imprimació, sinó preparar la pintura del color homologat i elaborar i aplicar els vinils i els distintius oficials. Un autèntic projecte de transferència de coneixement que ha permès als alumnes de treballar els conceptes i pràctiques de cicle formatiu en un cas real: un cotxe que des d'avui estarà operatiu pels entorns del pantà de Cercs i el municipi que li dona el nom.

herois del PATROL

Durant l'entrega, Josep Maria Serrano i Xavier Serra s'han mostrat molt satisfets pel resultat i han felicitat els alumnes que han realitzat el projecte. També, el senyor Serra ha lliurat a Xavi Somoza, coordinador del projecte, una carta d'agraïment de part del senyor Jesús Calderer Palau, alcalde de Cercs.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cercs és una Associació sense ànim de lucre, i està treballant per col·laborar i donar suport logístic, entre d'altres tasques, a les autoritats en casos d'emergències i esdeveniments d'aquest municipi del Berguedà. 

Comentant el PATROL

adue PATROL (Custom)