Actualitat

PAU 2017 – Com queda enguany la selectivitat?

Si vols estar informat de les darreres novetats sobre les Proves d'Accés a la Universitat que han d'afrontar els alumnes de 2n de batxillerat aquest 2017, aquí ho trobaràs tot.

PAU 2017

Com ja sabeu, hem viscut uns dies intensos a causa de la Selectivitat d’enguany. És per això que volem aprofitar per oferir-vos un sumari dels aspectes més importants i que cal que tingueu presents de les PAU 2017.

El passat 13 de febrer, l’Oficina d’Accés a la Universitat va emetre una carta on aclaria per escrit diverses qüestions i solucionava alguns dels problemes plantejats. 

En síntesi, aquest document diu:

  • Tot i que és obligatori que cada alumne s'examini d'una matèria comuna d'opció a la fase general, NO cal que sigui la matèria comuna de la seva opció ni que hagi estat cursada.

Per exemple, un alumne que està cursant la modalitat de Ciències i tecnologia es podria examinar a la fase general de la matèria de Matemàtiques aplicades a les CCSS.

  • Les matèries comunes d’opció entre les quals els alumnes han d’escollir una per examinar-se en la fase general de les PAU són Llatí, Matemàtiques aplicades a les CCSS, Matemàtiques i Història de l’art.
  • La matèria comuna d’opció de la qual s’examinarà l’alumne en la fase general també ponderarà, si és el cas, en la fase específica.
  • Els alumnes podran continuar escollint entre examinar-se de les matèries d’Història i d’Història de la filosofia a la fase general de les PAU.
  • Les taules de ponderació de les matèries per accedir a les PAU no es modificaran en aquesta convocatòria.

[extret de la Federació d'Escoles Cristianes]