Actualitat

FOC – Com s’aprèn què és la fe? Començant a decidir

17 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts han participat aquest cap de setmana a les jornades de FOC (Fem Opcions Cristianes) juntament amb més de 100 participants d'arreu de Catalunya a Llinars del Vallès.

FOC

Ha estat molt profitós per als 17 nois i noies de Salesians Sant Vicenç dels Horts la trobada FOC (Fem Opcions Cristianes) que aquest passat cap de setmana han viscut a Llinars del Vallès. 

L'objectiu, tant senzill com clar, ha estat descobrir qui és Jesús de Natzaret. 

Com? Partint dels sentits i del sentit dels sentits, és a dir la fe. A partir de dinàmiques, testimonis, jocs, celebracions i pregària, cada un dels participants a la trobada ha pogut reconstruir la figura històrica de Jesús i valorar la seva dimensió històrica i espiritual i la seva vigència actual.

FOC1

Des del moment vital i de fe en què cada noi i noia, i respectant la seva llibertat, se li ha proposat aprofundir en la importància de Jesús en la seva vida a partir de les trobades que podem tenir amb Ell, que ens obren la via per seguir-lo. 

Un repte, un compromís; però que ningú fa sol, i ningú fa sense dubtes. Un camí per a tota la vida. Una aventura a l'alçada del cor humà que ho desitja tot. Aquesta és l'experiència FOC que els alumnes dels Grups de Fe de l'escola han tingut la gràcia de tenir i que seguirem proposant al llarg del seu pas per l'escola. 

ENDAVANT!

FOC3

FOC tots