Actualitat

Carme Soto és aquests dies a Polònia en la 6a Trobada Europea d’Escoles Salesianes d’FP

Carme Soto, coordinadora del programa Erasmus+ de Salesians Sant Vicenç dels Horts, és a Polònia en la 6a Trobada Europea d’Escoles i Formació Professional Salesianes.

Carme Soto a Cracovia

Des de dimecres i fins dissabte, s'està realitzant a Cracòvia (Polònia) la 6a trobada d'escoles i formació professional d'institucions salesianes d'Europa.

En total participen 33 escoles de 6 països diferents amb l’objectiu d’establir contactes i relacions amb d'altres centres salesians d'Europa i poder desenvolupar projectes de manera conjunta, ja sigui amb subvencions del programa Erasmus o sense.

La nostra finalitat és poder establir contactes amb escoles per poder realitzar intercanvis i poder desenvolupar algun projecte en l'àrea de la innovació pedagògica” comenta Carme Soto des de Wyższe Seminarium Duchowne Towarzystwa Salezjańskiego de Cracòvia.

Al llarg de dues jornades de matí i tarda, els participants intercanvien bones pràctiques, es reuneixen per centres d'interès, creen un Lab Tank i estableixen línies d'acció conjuntes. D'aquesta manera, el fet que la família Salesiana sigui gran, facilita que junts puguem oferir millors opcions d'experiències a l'estranger als nostres alumnes que no pas si anem sols.

santuari de Sant Joan Pau II