Actualitat

Mercadona i Salesians Sant Vicenç dels Horts iniciem una prova pilot d’un any en FPdual

Ja ho podem dir! Aquest curs, el departament Escola-Empresa de l'escola va ser contactat pel departament de Recursos Humans de Mercadona a Catalunya amb l’objectiu de dissenyar un acord de col·laboració d’un any per realitzar-hi FPdual.

Mercadona i Salesians FP

Es tracta només d’una prova pilot, però que permetrà que alguns afortunats alumnes del nostre Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial cursin els seus estudis en modalitat FPdual en un centre logístic de Mercadona ben aviat.

Per la seva banda, Mercadona podrà conèixer i provar els avantatges d’aquesta modalitat d’FP. Això els permetrà disposar de dades objectives per tal que, en un futur, puguin prendre decisions a més llarg termini.  

El nostre centre educatiu i la cadena de supermercats Mercadona mantenen relació des de 2010 a través de la borsa de treball de l’escola. Mitjançant aquesta borsa, en els darrers anys, el departament Escola-Empresa ha pogut recomanar alguns alumnes i exalumnes de Salesians Sant Vicenç com a candidats per accedir a treballar als blocs logístics de la companyia.

Una vegada més, ens sentim afortunats de ser ambaixadors de l’FPdual, acompanyant les empreses a descobrir-la i contribuint a la inserció laboral dels joves.

Estem convençuts que totes les parts implicades –alumnes, empresa i escola- hi sortirem guanyant.