Actualitat

La Nerea ja és a Chester! I s’hi estarà durant un mes gràcies a una beca

Diumenge 5 de febrer, Nerea Del Moral, alumna de 2n de Gestió Administrativa, va marxar a Chester (Regne Unit) per fer-hi pràctiques en empresa gràcies a una beca de la fundació INFORM. Una gran oportunitat per millorar l'anglès i realitzar una experiència laboral a l'estranger.

Erasmus+

La Fundació Inform és una entitat dedicada a oferir serveis de formació per facilitar la inserció laboral i la millora contínua de diferents col·lectius, com ara l'alumnat de Formació Professional o els docents. A més de ser l'organizadora del programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives), en el qual Salesians Sant Vicenç participa des de fa una bona pila d'anys, aquest any ha atorgat 4 beques Erasmus+ a 4 alumnes de tot Espanya. 

Doncs bé, un dels 4 afortunats ha estat una alumna de 2n de Gestió Administrativa, la Nerea del Moral que des de diumenge ja és a Chester, una bonica localitat al sud de Liverpool, i s'hi estarà durant un mes allotjada a casa d'una família que l'acull.

Aquests dies està anant a classes d'anglès i la setmana que ve començarà les seves pràctiques en el museu DEWA ROMAN EXPERIENCE on farà de "museum and tour visitor assistant".

Una experiència que, de ben segur, li permetrà perfeccionar el seu anglès, i al mateix temps que li servirà d'experiència laboral. 

Escolta l'entrevista que li han fet a Radio Sant Vicenç 90.2

En aquest àlbum anirem penjant les fotos que ens enviï (Clica la imatge).

BONA ESTADA A CHESTER, NEREA! APROFITA-LA!

Erasmus+