Actualitat

Seguiu tant bojos sempre, no canvieu!

El passat dijous 21 de desembre es va dur a terme l'acte de cloenda de la campanya de Nadal #NoEsteuSols, amb la presència de Teo Pallarés (Open Arms), José Luís Ferrer (Sant Vicenç amb el Sàhara) i Albert Margarit (Uniraid), que ens va desitjar que seguim sempre igual de bojos.

Cap a les 11,30h del matí d’aquell dijous, tots els alumnes de l’escola van sortir al pati de l’escola per fer donació de tots els diners, aliments i material escolar que al llarg d’aquestes darreres dues setmanes ells han anat recollint per a la campanya de Nadal d’enguany que porta per lema #NoEsteuSols.

Jaume Bernadet, coordinador de la Pastoral de l’escola, va presidir l’acte i va comunicar a tots els assistents les quantitats recollides. En total:

En aquest vídeo podeu reviure el moment en què tots els alumnes de l'escola van fer lliurament de totes aquestes quantitats recollides al llarg de les darreres setmanes. Val la pena escoltar els representats de les tres entitats implicades.

Estem encantats que ens diguin bojos si és perquè creiem que el món pot ser millor. Si és perquè estem convençuts que la felicitat no s’aconsegueix tenint, sinó donant. Si és perquè entenem que les gegantines dunes de sorra del desert es mouen granet a granet i estem disposats a moure el nostre.

Estem encantats que ens diguin bojos si això vol dir que tu ens importes de veritat, que el que et passa no ens és indiferent. Si estar boig vol dir estimar; si vol dir creure de veritat que no estem sols.

Estem encantats que ens diguin bojos si la nostra bogeria és l’alegria, si la nostra bogeria és la tristesa compartida, si la nostra bogeria és la valentia de sortir de les nostres seguretats i deixar que les coses ens afectin.

Estem encantats que ens diguin bojos si això permet que l’esperança creixi, si és perquè creiem en un Déu que no ens deixa mai sols. Si la nostra bogeria ens fa dir-vos, amb els braços oberts per acollir-vos, que #NoEsteuSols!

Bon Nadal i feliç 2017!

Campanya de Nadal

També podeu escoltar en aquest podcast les entrevistes amb Joan Alsina (professor de Salesians Sant Vicenç dels Horts), José Luis Ferrer (Sant Vicenç amb el Sàhara) i Albert Margarit (Uniraid) a partir del minut 13,20 a Ràdio SVH 90.2.