Actualitat

Quant costa salvar una vida?

Un salvavides com aquests que fa servir l'ONG Proactiva Open Arms, val uns 15€. Les despeses que té aquesta ONG que recorre amb vaixell milers de quilòmetres per rescatar immigrants i refugiats del mar són elevadíssimes. Per això volem donar-los un cop de mà. Ens ajudes?

Tots els alumnes de 3r i 4t d'ESO, de Batxillerat i d'alguns cicles d'FP ja han vist el documental ASTRAL, que l'equip de Salvados, encapçalat per Jordi Évole, va realitzar aquest estiu a les aigües del Mediterrani davant la costa líbia. Aquí dalt en teniu una petita introducció.  

Les cares dels alumnes mentre veuen i senten els testimonis dels rescatats del mar, les xifres de salvats i de morts… ho diuen tot. 

Què hi podem fer? Nosaltres potser poca cosa a nivell efectiu, però sí molta cosa a nivell de mentalitat: canviar el xip. Es tracta d'un canvi de xip. L'equip de l'Astral de l'ONG Proactiva Open Arms estan fent el que poden, mentre els estats europeus, en canvi, el que poden fer no ho fan.

És clar que aquí també en tenim de problemes, però molts d'aquests queden en un segon terme quan és la vida el que està en joc. 

Per això, enguany, volem salvar vides. Com?

Hem preguntat a Open Arms quan els costa un salvavides d'aquests que fan servir per rescatar immigrans del mar i ens han respost que uns 15€. Ens ho agafem com un cost simbòlic del que val salvar una vida de les aigües del Mediterrani i ens llancem a recaptar diners.

Al final de la campanya esperem haver recaptat prou diners per poder salvar almenys 500 vides. 

De la teva contribució dependrà que potser una mare, o un fill, o un pare, o un nadó, o una àvia siguin rescatats de la mort. No els deixis sols.

Fins el 21 de desembre, per mitjà dels alumnes d'ESO, Batxillerat, Grau Mitjà d'Activitats Comercials, Gestió Administrativa i Grau Superior d'Administració i Finances, podeu fer arribar diners que aniran íntegrament a l'ONG Proactiva Open Arms. En aquesta campanya de Salesians Sant Vicenç dels Horts no s'accepten donacions d'entitats, només particulars. Perquè el compromís, en primer lloc, és de cadascú i volem educar en aquest sentit. Igualment animem les entitats a col·laborar directament amb l'ONG.

 

recollim diners per a Open Arms

fins el 21 de desembre 

recollim diners per a salvar vides. Ens ajudes?

#NoEsteuSols

Campanya de Nadal