Actualitat

[VIDEO] We are with you, SANVISQUAD!

Uns quants alumnes de 4t d'ESO de l'específica de Música i de Visual i Plàstica han col·laborat a fi de presentar-se al Schools Song Contest, un concurs en anglès on la música, la dansa i també les habilitats cinematogràfiques són clau. Voleu veure el vídeo de presentació de l'equip SANVISQUAD?

Són positius, originals, somiadors… són SANVISQUAD! 

El projecte Schools Song Contest té per objectiu treballar de forma interactiva activitats relacionades amb Música, Educació Física, Visual i Plàstica, Tecnologia i, és clar, Llengua Anglesa. 

Consisteix, entre d’altres activitats, en la realització en grup d’un videoclip a partir d’una composició musical amb lletra en anglès, per a penjar-lo en el blog del projecte, i posteriorment presentar la composició en un concurs presencial amb els altres grups.

L'equip d'alumnes de 4t d'ESO que participen en el projecte cursen o bé la matèria específica de VIsual i Plàstica o bé la de Música. En motiu d'aquesta activitat, s'han posat a treballar junts repartint-se les tasques. Els de la matèria de Música són els qui canten, ballen i toquen la cançó que ja han triat "Hey Soul Sister" de la banda Train. Mentre que els de la matèria de Visual i Plàstica dissenyen, planifiquen i realitzen tant el rodatge com l'edició i muntatge del material filmat. 

El concurs té 4 fases. De moment ja hem completat la primera.

  • divendres 18 de novembre de 2016  ► Presentació del grup/classe
  • divendres 3 de febrer de 2017 ► Tria i comunicació de la cançó
  • divendres 24 de març de 20117 ► Elaboració del videoclip
  • dilluns 15, dimarts 16, dimecres 17 o dijous 18 de maig de 2017 ► Festivals Schools Song Contest (ja es veurà quin d'aquests dies ens toca)

Tot un repte! Estem amb vosaltres SANVISQUAD!