Actualitat

La multinacional Menshen tria les nostres instal·lacions per realitzar-hi una formació

Entre les opcions que la nostra Carta de Serveis ofereix a les empreses i entitats, hi ha l'opció de disposar de les instal·lacions de l'escola per a realitzar-hi activitats. Això és el que Menshen Iber ha fet al llarg d'avui per realitzar una formació interna per als seus treballadors.

Menshen

Tota bona empresa procura la formació contínua dels seus empleats. Ja sigui perquè es vol introduir una millora tèncica, o per presentar un pla d'innovació o bé perquè es vol formar el personal en motiu d'un canvi legal, sovint les empreses han de modificar l'activitat habitual i transformar-se en una cosa semblant a una escola

Per això, no és estrany que Menshen Iber hagi optat directament per fer servir les instal·lacions d'una escola, la nostra, disposant de totes les seves facilitats, a fi de realitzar-hi una formació dels seus treballadors en l'àmbit normatiu legal i de seguretat. Han disposat de la sala multiusos, un espai ampli i polivalent que compta amb un equip informàtic, projector i altaveus. I també de les aules d'informàtica de l'edifici d'FP. 

Menshen

Una jornada, la d'avui, que esperem que hagi estat profitosa i que els treballadors i formadors de Menshen hagin tingut una estada còmoda i agradable a Salesians Sant Vicenç dels Horts. 

Enllaços:

menshen