Actualitat

Que tingueu un molt bon dia europeu de les llengües! [VIDEO]

Els alumnes de secundària de Salesians Sant Vicenç dels Horts us desitgen en diferents llengües que ells coneixen un molt bon EUROPEAN DAY OF LANGUAGES! Voleu veure'ls? 

Per iniciativa del Consell d’Europa a Estrasburg, el Dia Europeu de les Llengües se celebra, des de 2001, el 26 de setembre de cada any.

En ocasió d'aquesta diada, s’organitzen una gran varietat d’esdeveniments en tot el continent. El Consell d’Europa demana a cada un dels països participants que nomenin un contacte nacional que coordina les activitats d’aquest dia organitzades en l’àmbit nacional. Per la nostra part, la Inspectoria Salesiana ha promogut aquesta interessant iniciativa i està coordinant les iniciatives que des de les escoles salesianes es duguin a terma al llarg del dia d'avui.

Com sempre, els alumnes de la nostra escola ens sorprenen amb iniciatives interessantíssimes. Aquesta vegada, s'han llançat a parlar llengües que no siguin necessàriament l'anglès, que és la llengua estrangera que estudien des de petits, si no les seves llengües maternes o bé alguna altra que estiguin en procés d'aprennetatge. Aquí els teniu: 

HAVE A NICE EUROPEAN DAY OF LANGUAGES!!!