Actualitat

En marxa el PFI gràcies a la implicació de l’Ajuntament!

Aquest any sí. Tenim PFI gràcies a l'Ajuntament! Dilluns se'n va fer la benvinguda als alumnes, que ja s'han posat mans a l'obra per treure's el títol d'Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electròniques, i per preparar-se per a les Proves d'accés a cicles formatius de Grau Mitjà.

El curs passat, el Departament d'Ensenyament, tot fent retallades, va denegar-nos el concert del PFI que ja teníem aprovat i en marxa. Per això a mig curs vam haver d'empescar-nos una solució.

Aquest any, però, l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha accedit a subvencionar el 50% del cost d'aquests estudis; l'altra meitat, corre a compte de les famílies que hi han matriculat els seus fills. Gràcies a aquestes contribucions s'ha pogut garantir el PFI (Programa de Formació i Inserció) i oferir-lo com Déu mana. 

Estem convençuts que aquest esforç per part de les tres parts implicades (famílies, municipi i escola) és absolutament necessari per obrir portes a aquells alumnes que, per motius diversos, no han obtingut el graduat en ESO i han complert 16 anys. No ens podem permetre, com a societat, que ningú quedi fora del sistema d'estudis reglat sense cap opció de futur. Per això, agraïm tant a les famílies com, especialment, l'Ajuntament que s'hagin implicat amb aquests joves.

Per a més informació sombre aquests estudis cliqueu aquí.