Actualitat

Laura Moya és d’intercanvi a Loucrup, França

Laura Moya, que ha acabat 4t d'ESO, està realitzant una estada d'intercanvi a Loucrup, França, des del 25 de juny al 30 de juliol. Des d'allí ens explica com li va. 

Durant les dates de Setmana Santa, dues noies franceses d'un institut de Tarbes, Occitània, van fer una estada de pràctiques en empresa a Catalunya Plants de Sant Vicenç dels Horts i van estar allotjades a casa de dues famílies de l'escola. Una d'aquestes famílies va ser la de la Laura Moya que ha finalitzat 4t d'ESO i comença el batxillerat al setembre. L'experiència d'acollir la Betty Becker a casa seva va ser tan bona que des del 25 de juny al 30 de juliol la Laura s'ha convertit en una filla més de la família Becker a Loucrup

Els primers dies allí, la Laura va poder anar a l'Institut de la Betty, ja que a França les classes encara no havien acabat. Els caps de setmana han aprofitat per fer sortides i segur que ha tingut ocasió de fer un munt de coses amb la colla d'amics de la Betty. Aquí teniu un parell de les fotos que ens ha enviat. Clar que a hores d'ara, que ja estan de vacances s'ho deu estar passant d'allò més bé, alhora que el seu francès deu estar millorant a passes de gegant!

Seguirem informant en aquesta publicació de les coses que ens vagi fent arribar la Laura.