Actualitat

2 alumnes i una professora se’n van a DUBLíN i a MALTA amb l’ERASMUS+

María Montoya del GS d'Administració i Finances, Sergi Belmonte del GS d'Automatització i Robòtica Industrial i la professora d'administratius Emma Casasampere es beneficiaran aquest estiu del Programa ERASMUS+, i posaran a prova el seu anglès!

Erasmus+

Des de fa 5 anys, Salesians Sant Vicenç dels Horts té concedida la carta Erasmus que li permet sol·licitar beques per la mobilitat d'estudiants i professors a fi de realitzar pràctiques en empresa, en el primer cas, o formació, en el segon. 

Aquest any, la María Montoya i en Sergi Belmonte estaran tot el juliol i l'agost a Dublín (Irlanda) realitzant pràctiques en empresa. En Sergi farà l'estada a l'empresa Firmwave de sensors wireless, i la María realitzant tasques administratives a la Heath Service Executive. Durant aquests dos mesosde segur que, a més de guanyar experiència en l'àmbit laboral en els camps professionals en què s'estan formant, aprendran molt d'anglès. No tindran més remei que "espavilar-se".

Per la seva part, l'Emma Casasampere, viatjarà a Malta del 4 al 8 de juliol per realitzar una formació de 5 dies al centre ETI Malta. El curs que hi farà té per títol "Spice Up your teaching ideas: Methodology in Practice Today". Té a veure amb tècniques i activitats per aprendre el contingut de qualsevol matèria a través de l'anglès.  

Esperem anar rebent notícies seves que anirem afegint a aquest article i que podreu anar seguint a través de les nostres xarxes socials. 

Aprofiteu-ho molt!


Aiquí teniu el que ens han anat enviant: