Actualitat

Per 8è any consecutiu: 100% d’alumnes aprovats a la selectivitat!

Si una cosa ens fa estar orgullosos és l’èxit personal dels nostres alumnes i poder-los felicitar. Avui s’han conegut els resultats de les PAU i per 8è curs consecutiu 100% de felicitats!

100% d'aprovats a les PAU 1516

Enguany, 39 de 39 alumnes d’aquesta casa van presentar-se a les proves de selectivitat i han aprovat. Alguns hi van anar amb dubtes, altres sobradament preparats, però tots amb la convicció de sabr que porten dos cursos preparant-se, entre altres coses, per aquest moment. 

Cap a les 9,45 del matí, Secretaria ha avisat els professors de batxillerat que ja ens havien fet arribar els resultats de les PAU (Proves d’Accés a la Universitat). De seguida, els professors d’aquesta etapa s’ha reunit, neguitosos, en una alula amb projectoi per visualitzar-los. Nervis, tensió, i… finalment l’esclat de l’alegria!

Esperem que les notes els permetin entrar en les opcions escollides i ens vinguin a visitar de tant en tant que no costa res!