Actualitat

5 alumnes de 2n de Batxillerat de Salesians Sant Vicenç dels Horts premiats a l’Edurecerca 2016!

Els treballs de recerca de Roger Ordoño, Sílvia Olivares, Ian Langa, Carles Solé i Roger Solé van ser guardonats ahir en els Premis Edurecerca del Baix Llobregat. D'entre els 60 Treballs presentats per 43 instituts tant públics com concertats de la comarca, "Aprendre a Emprendre" i " Aerodinàmica Eòlica" van obternir el premi UPC i InnoBaix respectivament.

Edurecerca 2016

Ahir, en el marc incomparable de l'Arxiu Comarcal de Sant Feliu del Llobregat, va tenir lloc la 4a edició dels Premis Edurecerca. Aquests premis els impulsen els Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, juntament amb el teixit associatiu i empresarial de la comarca i amb la col·laboració del Consell Comarcal, la UPC, la Fundació Orienta, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix LlobregatInnoBaix, Fundació Marianao, Grode i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, com a capital de la comarca. I tenen per objectiu impulsar el reconeixement dels treballs que duen a terme els alumnes de l'educació secundària postobligatòria del Baix Llobregat. Enguany participaven 43 centres, 60 treballs seleccionats i 78 alumnes.

En l'acte d'ahir, fins a 5 treballs de recerca elaborats per alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts optaven a premi:

  • Laura Carreras Tugas i Gemma Ramos López pel treball RUNNING SOLIDARI. 
  • Ian Langa, Carles Solé i Roger Solé pel treball AERODINÀMICA EÒLICA.
  • Laura Hernández i Iris Sánchez pel treball MALALA: LA LLUITA PEL DRET A L'EDUCACIÓ
  • Slvia Olivares Guillén i Roger Ordoño Manzanas pel treball APRENDRE A EMPRENDRE.
  • Ivet Jiménez Moreno, Noor Oquendo López i Mònica Prats Aymerich pel treball EL SILENCI DE LA MUNTANYA. Un estudi sobre la vida ermitana a Montserrat.

Ells mateixos ens els presenten en aquests vídeos:

Finalment els guardonats van ser "Aprendre a Emprendre" i "Aerodinàmica Eòlica", que van rebre el premi InnoBaix i UPC respectivament. Com que la Sívia i el Reger estan de vacances i són fora, no van poder recollir el premi personalment, però una petita comitiva formada per Maria Bassas (professora de Filosofia), Iris Sánchez i Laura Hernández, amigues de la Sílvia i el Roger, van pujar a rebre'l amb evidents mostres de satisfacció i orgull. 

Aprendre a Emprendre

Felicitats a tots els finalistes i especialment als autors dels treballs guanyadors!