Actualitat

L’última selectivitat? Ànims!

Aquests dies, 39 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts són al Campus Nord de la UPC fent la (potser) última, selectivitat. Aquí els teniu. Amb entrevista a TV3 i tot.

A punt de convertir-se en exalumnes, els de 2n de batxillerat són aquests dies al Campus Nord de la UPC realitzant les PAU (Proves d'Accés a la Universitat), per tothom conegudes amb el nom de "la selectivitat". Sembla que, de moment, estan anant bé. Aquí teniu el clip dels Matins de TV3 de dimarts en què entrevisten la Brunette (minut 5,10).

Malgrat les homonímies i les paronímies, i la polèmica pregunta de l'examen d'Economia, magnificada potser pels mitjans de comunicació i per nois i noies que segurament han de lidiar amb una nota de tall que els queda una mica alta, aquesta setmana tant esperada com temuda està transcorrent amb nervis però sobretot alegria, sensació de "ja acabem! ja acabem!", i com no, també de comiat. Mireu-los què contents:

image2 image3 image4 image5 image6 image7 image1

Esperem que els exàmens que es queden siguin benevolents i que se'n surtin amb escreix! 

ÀNIMS!!!!! QUE AIXÒ JA ESTÀ!!!!!!!!!!!