Actualitat

Vicenç Pulido aconsegueix la medalla de plata en el CATSKILLS 2016 en la modalitat Pintura de Vehicles!

Ahir, els nostres alumnes Rubén López i Vicenç Pulido competien en l'skill 13 "Carrosseria" i l'skill 36 "Pintura de Vehicles" del campionat de Catalunya d'FP CATSKILLS 2016, que va tenir lloc a l'Institut la Caparrella de Lleida. 

Motivats per l'èxit d'anys passats en els CatSkills i els SpainSkills, enguany, 4 alumnes de diferents cicles formatius de la casa participen en diferents modalitats d'aquest campionat d'FP. Ells són:

  • Vicenç Pulido de 1r de Carrosseria
  • Rubén López de 1r de Carrosseria
  • Carlos Ceballos de 2n d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques
  • Sergi Belmonte de 2n d'Automatització i Robòtica Industrial

Ahir va tenir lloc la competició de les modalitats Carrosseria, Electrònica i Pintura de Vehicles a l'institut La Caparrella de Lleida, en què Vicenç Pulido va aconseguir la medalla de plata en la modalitat de Pintura de Vehicles.

ruben i vicenc catskills

El 20 de juny a l'Institut Badia del Vallès tindrà lloc la competició per la modalitat d'Instal·lacions Elèctriques; i els dies 20 i 21 de juny a l'Institut Compte de Rius de Tarragona, la modalitat de Control Industrial.

ENHORABONA VICENÇ! I molta sort al Carlos i al Sergi!

En aquest vídeo podeu veure com van anar els SpainSkills l'any passat