Actualitat

7 alumnes de l’escola entre el 5% millor puntuats de Catalunya a les Proves Cangur

Andreu Folqué i Coral Becerra Gómez de 1r d'ESO, Pau Antonio, Josep Folqué, Lluís Caralt i Núria Pérez de 3r, i Antoni Sillero de 2n de Batxillerat, han aconseguit situar-se entre el 5% de les PROVES CANGUR millor puntuades de les seves categories.

Cangur 2016El passat 7 d'abril, a tot Catalunya, es van dur a terme les XXI Proves Cangur organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) de l'Institut d'Estudis Catalans. A Sant Vicenç dels Horts es van aplicar en tots tres instituts: INS Gabriela Mistra, INS Frederic Mompou i a Salesians Sant Vicenç dels Horts.

Ara ja se n'han publicat els resultats del 5% d'alumnes de cada categoria que han aconseguit millors puntuacions. I quin orgull i alegria que 7 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts han aconseguit situar-se entre aquest 5%. Són:

  • 1r d'ESO: Andreu Folqué Garcia (43 de 16751) i Coral Becerra Gómez (187 de 16751).
  • 3r d'ESO: Pau Antonio Soler (307 de 15067), Josep Folqué Garcia (352 de 15067), Lluís Caralt Recasens (484 de 15067) i Núria Pérez Casas (665 de 15067)
  • 2n Batxillerat: Antoni Sillero Llamas (127 de 3410)

A tots ells moltes felicitats!

El Cangur, com es coneix popularment aquest esdeveniment anual, consisteix en un joc-concurs per tal d'estimular i motivar una àmplia majoria de l’alumnat en l'aprenentatge de les matemàtiques, i es realitza a diversos països del món simultàniament el mateix dia com marca la carta fundacional de l'associació Le Kangourou sans frontières (KSF). Enguany, però la data internacional coincidia amb el penúltim dia de classe abans de Setmana Santa i la SCM va canviar-la pel 7 d'abril.

La SCM pertany a Le Kangourou sans frontières com a entitat nacional i té com a objectiu compartit difondre la cultura matemàtica per tots els mitjans al seu abast, contribuint, així, a la popularitzacuió de les matemàtiques entre la mainada i els joves.