Actualitat

Ets com vols o com volen? 1r de Batxillerat diem “NO ALS CÀNONS”

Els alumnes de 1r de Batxillerat, des de l’assignatura de filosofia necessitem la vostra ajuda per lluitar contra els estereotips que ens marca la nostra societat, que ens fan anar vestits de manera incòmode, únicament per anar a la moda. Ajuda'ns a dir "NO ALS CÀNONS" #noalsKnons

noalsKnons

A classe hem estat analitzant els diferents cànons de bellesa que la societat ens imposa partint d'un model perfecte de persona que no existeix. Aquest treball d'anàlisi ens ha motivat per creat una campanaya de sensibilització que faci despertar les consciències i contribueixi a fer-nos més lliures. 

Hem d´aconseguir canviar aquesta imatge ideal, imposada per la societat, per la teva pròpia imatge. Ser diferent no vol dir ser inferior, hem de deslligar-nos dels prototips de figures i començar a estimar-nos a nosaltres mateixos.

Voleu sumar-vos a la causa? És molt fàcil!

Només heu de fer el següent:

  • Descarrega’t la imatge que tens aquí sota.
  • 2 opcions: imprimeix-la o bé recrea-la tu mateix en un full o qualsevol altre suport.
  • Fes-te una foto en la qual es vegi el missatge
  • Penja-la al Facebook, Twitter o Instagram amb el hagstag #noalsKnons
  • Si no fas servir les xarxes social o bé vols participar però no des dels teus comptes personals posem a disposició una adreça de correu electrònic on enviar la foto: noalsknons@santvicenc.salesians.cat

Aquesta és una campanya oberta al món i adreçada a qualsevol persona de qualsevol edat de qualsevol país. Fes-la extensiva!

#noalsKnons

Algunes de les imatges que ja estan circulant contra els cànons de bellesa imposats per la societat: