Laura Moya, Laia Gómez i Anabel Martínez de 4t d'ESO Narjís Drou de 3r i  Lídia Moscoso de 2n han estat premiades en la 4a edició del Concurs Interescolar de Dibuix TINTINAIRE. Enhorabona!

Diuen que a la tercera va a la vençuda, però en el nostre cas ha estat a la segona. El curs passat, per primera vegada es va promoure des de la matèria de plàstica i el departament de llengües estrangeres la participació dels alumnes al concurs interescolar Tintinaire. En aquella ocasió, però, no hi va haver guanyadors.

En canvi, aquest any, tenim primers i segons classificats, i fins i tot dues mencions especials. Això ha estat gràcies al talent i imaginativa de:

  • Laura Moya – 1r classificat en el nivell 10 (4t d'ESO)
  • Laia Gómez – 2n classificat en el nivell 10 (4t d'ESO)
  • Lídia Moscoso – 2n classificat en el nivell 8 (3r d'ESO)
  • Anabel Martínez – Menció especial 
  • Narjís Drou – Menció especial

premiades concurs tintinaire (Custom)

Aquí teniu els seus treballs:

Com podeu veure, en tots els dibuixos, que figuren ser una notícia periodística, s'hi destaca un valor que es destil·la dels còmics d'Ergé, com ara l'amistat, la solidaritat, el respecte, el civisme, l’emprenedoria, la tolerància, l’ecologia, la denúncia de les injustícies socials, la pau, el reconeixement dels drets fonamentals de l’home, dels nens, de la dona, etc. I també, haureu observat que s'hi utilitzen diverses llengües, requisit del concurs que té per objectiu la dinamització lingüística.

Si voleu veure tots els dibuixos premiats entreu aquí

Enhorabona a les guanyadores i moltes gràcies a tots els qui, participant, promoveu valors i doneu sortida a la vostra creativitat.

concurs tintinaire (Custom)