Actualitat

I si féssim una jornada de portes obertes però per a les empreses i comerços del municipi?

El proper dijous 28 al migdia tindrà lloc a Salesians Sant Vicenç dels Horts una trobada dels empresaris i comerciants del municipi amb els instituts d'FP Gabriela Mistral i Salesians. L'acte, presidit per l'alcadessa Maite Aymerich, té per objectiu que ambdós instituts expliquin els serveis que poden oferir al teixit empresarial del poble, i també afavorir el contacte entre empresaris i entre entitats.

No s'ha fet mai a Sant Vicenç dels Horts una cosa així. Fins i tot, algú es preguntarà "què diantre podran oferir dos instituts a les empreses?". Doncs les possibilitats són quasi infinites: 

Estàs pensant de fer una instal·lació de punts de llum nous al teu aparador? Necessites indicadors amb vinil per al teu comerç, o vinils per publicitar el teu negoci en els teus vehicles d'empresa? Necessites una revisió dels teus sistemes informàtics? Et cal ajuda en aspectes legals o de comptabilitat del teu negoci? Algun punt de sodadura, tractament de xapes o elaboració d'estructures de ferro? Necessites un aprenent que es formi en els processos concrets de la teva empresa? Necessites acreditar les competències dels teus treballadors? Formació específica? Comptar amb una borsa de treball?…

Tot això i molt més ho coneixeran amb detall els comerciants i empresaris del municipi aquest dijous 28 d'abril a partir de la 13,30h a Salesians Sant Vicenç dels Horts en la 1a Jornada de Portes Obertes per a Empreses #JPOE. Una iniciativa de Salesians Sant Vicenç del Horts conjuntament amb l'Institut Gabriela Mistral, recolzada per l'Ajuntament, la Unió de Botiguers i la Unió d'Empreses, amb el suport de PIMEC.

PROGRAMA:

  • 13.30h – Lliurament de material 
  • 14h – Benvinguda a càrrec de la senyora Eva Aguiló, directora dels Salesians 
  • 14.05h – Intervenció del senyor Josep Maria Pérez, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat 
  • 14.10h – Intervenció del senyor Miquel Camps, Unió d’Empreses 
  • 14.15h – Projecció del vídeo 
  • 14.40h – Presentació del catàleg de serveis a càrrec de la senyora Anabel Rodríguez (Gabriela Mistral) i del senyor Carles Bel (Salesians) 
  • 15h – Cloenda de la senyora alcaldessa Maite Aymerich Boltà 
  • 15.05h – Visita a les instal·lacions 
  • 15.20h – Refrigeri

Cal confirmar l’assistència al telèfon 93 680 71 00 o enviant un correu electrònic a empresa@svh.cat 

cartell JPOEmpresarials tots els logos