Actualitat

Bienvenue!

Com cada any per aquestes dates rebem la visita dels alumnes d'Activitats Comercials de l'escola Louis Querbes de Rodez, França, que enguany ens han presentat una selecció de productes alimentaris autòctons. 

Més que cap altre cop, aquesta visita és especial, ja que aquest curs els alumnes que fan francès a l'escola ja van a anar a Rodez a visitar la ciutat i conèixer els alumnes del Louis Querbes. Així doncs, el gel ja es va trencar llavors i ara la relació entre els nostres i els seus alumnes és més que cordial. No hi ha res millor que l'amistat i l'afecte per facilitar l'aprenentatge de llengües!

Lou

Louis Querbes a Salesians Sant Vicenç dels Horts

En aquesta sortida a Barcelona, els alumnes d'Activitats Comercials del Louis Querbes han aprofitat per muntar un estand de productes autòctons de la regió de Rodez. Es tracta d'un projecte en el qual han estat treballant en el curs de vendes i que aquests dies finalitzen i fan realitat. Aquest estand de productes l'han presentat en castellà als alumnes de francès de la nostra escola i després l'han muntat al pati de l'escola i també al mercat de Sant Vicenç dels Horts. 

Louis Querbes al mercat de Sant Vicenç dels Horts

practicant la llengua oral a la biblioteca

"Massa curt" tornaven a dir alguns. Una visita llampec, però suficient per generar aquell vincle que permet l'ús de la llengua oral i que després les xarxes socials ja s'encarregaran d'ampliar utilitzant la llengua escrita. Tot plegat, un intercanvi que ambdues parts valorem moltíssim i que de ben segur procurarem mantenir.

Au revoir, à l'année prochaine!