Actualitat

Quin interès pot tenir visitar un magatzem logístic?

Durant aquests dies de Jornades Professionals Tecnològiques a l'FP, diversos grups, tant d'Activitats Comercials, com d'Administració i Finances i Automatització i Robòtica Indiustrial, han visitat els magatzems logístics de TMB i d'ALMIRALL

Un magatzem logístic és tot un espectacle de veure funcionar i, alhora, una de les claus del bon rendiment d'una empresa que fabriqui productes o n'acumuli en estoc. Dins del marc de les Jornades Professionals i Tecnològiques que s'estan duent a terme aquestes setmanes a l'FP, els magatzems logístics de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i d'Almirall S.A. han estat visitats pels nostres alumnes d'Activitats Comercials, Administració i Finances i Automatització i Robòtica Industrial, cadascun dels cicles des d'un punt d'interès diferent.

AACC (Custom)

Els alumnes del cicle de grau mitjà d'Activitats Comercials, per exemple, fan un mòdul formatiu de Gestió de Magatzems. Gràcies a Andrés Blanco, Adjunt a la Direcció d'Aprovisionaments, Logísitca i Contractació de TMB, han pogut verure un magatzem logístic en directe. Per la seva banda, els alumnes de grau superior d'Administració i Finances, que cursen un mòdul formatiu anomenat Gestió Logística i Comercial, han pogut gaudir, no només de la guia d'Andrés Blanco per les instal·lacions del TMB sinó també pel magatzem logístic d'Almirall S.A. Dos models de magatzem prou diferents com per fer-se una idea de les diferents possibilitats i solucions d'emmagatzematge i control de productes.

CFGS 1 AiFF Visita TMB 100316 retoc (Custom)

I des del vessant tecnològic, els alumnes de grau superior d'Automatització i Robòtica Industrial han visitat el magatzem intel·ligent d'Almirall S.A. i han conegut tots aquells aspectes relacionats amb els processos automàtics que estudien al seu cicle formatiu però aplicats i en funcionament. Una finestra a la realitat que els permet connectar els ensenyaments professionals que reben als tallers de l'escola amb el món laboral. 

almirall robotica