Actualitat

El voluntariat mou els cors… i les cames!

Ahir dijous, a la tarda, 27 alumnes de Batxillerat i FP es van reunir amb Jaume Bernadet per compartir la seva experiència de voluntariat. Trobada enriquidora que ha convergit en la mateixa experiència clau: vols saber quina?

Resulta molt interessant observar com de ben fet està el cor de les persones. I és que si una cosa ens fa humans és la gratuïtat, el donar-se a l'altre sense esperar res de material a canvi, senzillament perquè cal o perquè un vol oferir el seu temps a alguna cosa que serveixi per a un bé.

P1150239 retoc

Durant aquest curs, alumnes de Batxillerat i d'FP han ofert o oferiran el seu temps per realitzar tasques de voluntariat: uns, participant amb els seus instruments musicals en les celebracions religioses de la parròquia; altres, implicant-se en la campanya solidària d'apadrinament de cartes de reis que es fa des de Sant Boi; altres, a les escoles Sant Vicenç, Juncadella, Immaculada, fent suport o racons amb nens i nenes d'infantil i primària; altres, a diferents casals d'avis (Fundació Ana Ribot, Sophos); també hi ha qui fa de monitor al casal de Nadal (Flor de Neu) o en casals d'estiu a Salesians Sant Boi o al Centreo Amigos o en algun esplai conegut; altres estan pendents de fer de voluntaris a Sant Joan de Déu…

P1150202 retoc

Com veieu no paren quiets! S'han mogut i, més enllà de la mandra i la dificultat de mantenir el compromís, a més dels problemes logístics que puguin suposar, els seus cors estan contents i la seva experiència personal, enriquida. Tots ells coincideixen: Val la pena moure les cames perquè es moguin els cors

#ATREVEIXTE

P1150176 retoc22