Actualitat

Laura Bayo, exalumna d’Administració i Finances que s’està formant a Alemanya, ens visita

Dimarts passat, 29 d'abril, ens va visitar l'exalumna Laura Bayo que actualment està a Alemanya fent una formació amb l'Instituto Dual. Durant la tarda la Laura va passar per les aules de 2n de Grau Superior per compartir la seva experiència.

Ara que estem immersos en l'orientació acadèmica dels alumnes que acaben 2n a Grau Superior, vam demanar a la Laura Bayo (promoció Administració i Finances 2012-2014) que entrés 10 minuts a l'aula per explicar la seva experiència de Dual a Alemanya.

Ella va ser seleccionada en un projecte que l'Instituto Dual para la formación España-Alemania va presentar a l'escola i ara està fent una estada de dos anys a Alemanya. Estava contentíssima i va encoratjar els nostres alumnes a presentar-s'hi, si no estan

del tot segurs de continuar estudiant l'any vinent.

Foto Visita Laura Bayo2Els alumnes es van mostrar molt agraïts de les seves encoratjadores paraules en un moment d'especial incertesa en el seu camí formatiu i professional. 

Gràcies Laura! Bona sort a Alemanya