Actualitat

Conviure!!!

Els alumnes de 4t i 2n d'ESO han marxat de convivències els dies 17 i 18 de març a diferents punts de la geografia catalana per conviure. Moments d'especial intensitat, de coneixença, de sinceritat, que permeten sortir de les barreres invisibles que es generen a les aules.

2n D'ESO

Emmarcat en l'eix tutorial de recerca de sentit i de descoberta d'un mateix hi ha les convivències tutorials de 2n d'ESO. Aquestes convivènvies, a diferència de les de 4t d'ESO, cada grup classe les realitza en una casa de colònies diferent. Per què? Primerament, els actuals grups de 2n ja porten quasi dos cursos sencers junts i això genera un sentiment de pertinença gran. En general, s'inicien vincles que es mantindran al llarg del que queda de secundària obligatòria. Per tant, és un bon moment per anar a fons. Tots tres grups de 2n junts en un mateix espai impediria la intimitat que les activitats dissenyades per aquest dies requereixen.

LES CORDES

L'activitat de més intensitat, que segurament recordaran per sempre més, és la de les cordes. Com es pot veure a les fotos, té una primera part molt divertida; però després ve el moment de la veritat. Costa tant tenir moments de veritat en aquest món nostre! Les cordes, els nusos, si els alumnes de 2n us ho volen explicar, no són només de cotó; són un símbol preciós que permet reflexionar sobre les coses que ens lliguen, que ens collen, que ens fan mal, que arrosseguem…

4t D'ESO

La sortida de 4t, té un objectiu força diferent: és el darrer curs que aquesta promoció d'alumnes compartiran. Cal anar tancant l'etapa i, per això, val la pena celebrar-ho amb una sortida exclusivament lúdica en un lloc fantàstic. El Port del Comte els ha ofert la gran sorpresa de la neu! MOLTA NEU! Les fotos ho diuen tot: circuit d'aventura, raquetes de neu, tir amb arc, trineus, tubys i discoteca!