Actualitat

Un any més obrim estand a la Fira Internacional d’Empreses Simulades

Del 9 a l'11 de març s'ha dut a terme a l'espai firal de Montjuïc, Barcelona, la 12a Fira Internacional d'Empreses Simulades, en la qual el" Centre de Jardineria Sant Vicenç SAS", l'empresa simulada de la nostra escola, hi participa per 9a vegada consecutiva.

SEFED fira 2016

Centre de Jardineria Sant Vicenç SAS és l'empresa simulada que Salesians Sant Vicenç dels Horts va registrar ara ja fa 15 anys en el marc del Programa SEFED de la Fundació Inform. Un cop cada dos anys, totes les empreses simulades registrades, tant nacionals com internacionals, es donen cita a l'espai firal de Montjuïc per trobar-se, fer presentacions, establir relacions contractuals, intercanviar experiències, mostrar catàlegs i fer networking. Com qualsevol fira de qualsevol sector empresarial real.

I és que els més de 250 centres educatius a Espanya que formen part de la xarxa SEFED75 dels quals són a Catalunya, compten amb tots els elements que hi ha en joc en el desenvolupament de l'activitat d'una empresa: registres a la seguretat social, altes i baixes a l'agència tributària, banca… tot, per aprendre fent: learning by doing.

relacio empresa simuladaAl llarg d'aquests tres dies de fira, els alumnes de grau mitjà de Gestió Administrativa i d'Activitats Comercials, com també els de grau superior d'Administració i Finances, posen a prova la seva capacitat comercial, d'atenció i captació de clients, el seu anglès amb els "empresaris" d'altres països, i tantes altres competències professionals que només es poden aprendre en un context real o, com és el cas, el millor simulat possible.

SEFED fira 2 2016