Actualitat

UN NOU ROBOT PASSEJA PER LA CASA, ES DIU FANUC

Gràcies a l'empresa GESTAMP i el departament Escola-Empresa de l'escola, el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Automatizació i Robòtica Industrial disposa d'un nou Robot FANUC per a la realizació de pràctiques.

GESTAMP SA, amb presència a diversos països, és una de les empreses que han apostat amb Salesians Sant Vicenç dels Horts per tirar endavant l'FP dual. D'ençà que es van establir convenis de col·laboració, diversos alumnes ja han realitzat part de la seva formació com a treballadors contractats en la seva plantilla. 

Fruit d'aquesta bona sintonia, i gràcies al departament Escola-Empresa, Gestamp ens ha cedit un dels robots que utilitzen en els seus processos de fabricació. Es tracta d'un FANUC RL Mate i100, un dels braços automàtitzats que actualment s'utilitzen en la indústria. Una eina perfecta aprendre robòtica programant tecnologia real i vigent.

muntatge dues fotos FANUC

En aquest vídeo en podeu veure un en marxa en una prova de funcionament. Quan aprenguem a fer-lo anar i li programem un procés, substituirem aquest vídeo per un de nostre.