Actualitat

Els alumnes d’ESO ja poden triar i remenar quin tema i títol escolliran per al certamen literari

Des d'avui mateix, els alumnes de l'ESO ja poden remenar a veure quin dels temes que han proposat, i que han estat seleccionats per la comissió Sant Jordi, els agrada més. CERTAMEN LITERARI EN MARXA!

Des de fa tres edicions, el tema del Certamen Literari Sant Jordi el trien els alumnes a partir de propostes que ells mateixos fan. Doncs bé, des que va començar el mes de febrer, els alumnes de l'ESO de l'escola han estat enviant propostes a la comissió organitzadora del certamen. N'han rebut un centenar! Ara, la comissió ja n'ha fet la selecció i aquí la teniu:

Fins el 30 de març, els alumnes de l'ESO aniran entrant i remenant entre tot aquest material amb l'objectiu de triar-ne un, a partir del qual elaboraran un text literari. Aquests textos passaran a concursar al certamen literari i seran premiats amb amb el 1r, 2n o 3r premi el 22 d'abril, dia en què es durà a terme la cerimònia de lliurament de premis. 

BONA TRIA!