Actualitat

Els alumnes de 2n d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques van a la piscina

El passat dijous, els alumnes de 2n de Grau Mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van realitzar una visita tècnica a la picina municipal "Montserrat Canals". 

Què millor que veure in situ com els conceptes apresos teòricament a l'aula s'apliquen de forma real en una instal·lació en funcionament? Doncs amb aquest objectiu, dijous passat, els alumnes de 2n d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van visitar la piscina municipal "Montserrat Canals".

20160218_103139 retoc (Custom)

Dins del mòdul 8, anomenat "Instal·lacions Especials", els alumnes estan aprenent els requisits tant tècnics com normatius d'aquelles instal·lacions que per algun motiu no poden ser tractades com qualsevol altra. Un context d'humitat ambiental, per exemple, comporta un risc elèctric important, i més tractant-se d'espais públics. Els nostres alumnes han après la instrucció tècnica ITC 31 que tracta sobre les instal·lacions elèctriques en piscines i fonts i ara, gràcies a la visita a les entranyes de la piscina Montserrat Canals, en tenen una referència real i han pogut preguntar als tècnics tots els seus dubtes i preguntes.

20160218_094535 retoc (Custom)

20160218_095044 retoc (Custom)