Actualitat

SALESIANS SANT VICENÇ ESTRENA NOVA IMATGE I NOU WEB

A Salesians Sant Vicenç vivim temps de canvis! I quina millor manera hi ha d'afrontar els canvis sinó amb entusiasme i empenta? 

Ja fa més d'un any, totes les obres salesianes d'Espanya van reordenar-se i redefinir-se. Això va comportar que l'antiga Inspectoria de la Mare de Déu de la Mercè que incloïa Andorra, Manorca, Catalunya, Huesca i Monzón desaparegués com a tal per fer néixer la nova i molt més àmplia inspectoria de Maria Auxiliadora, amb seu a Sevilla. Aquest gran canvi ens ha convidat a pensar noves formes compartides de presentar-nos al món.  

Per això, aprofitant aquest canvi a nivell general, la nova imatge que ara compartim totes les obres salesianes, els nous colors i logotip, hem decidit canviar la nostra pàgina web. Ara és més actual, responsiva i els seus continguts estan millor ordenats de manera que, segons el perfil del navegant que aterri a la pàgina, li serà més fàcil accedir a aquella informació que li interessa. 

ordinador/tauleta

nova web

mòbilnova web 2

Desitgem que us agradi! N'estem molt satisfets i esperem que us sigui molt més útil ara. No cal dir que qualsevol problema que hi detecteu, qualsevol suggeriment que ens pugueu fer serà ben rebut. Ens encanta millorar!